Over ProLokaal

Onze rijdende winkel is een voertuig dat is omgebouwd tot een mini-supermarkt op wielen.
Het biedt een breed scala aan lokale producten, variƫrend van vers fruit, groenten en vlees tot zuivelproducten, brood en andere dagelijkse benodigdheden. Wat onze winkel onderscheidt van traditionele supermarkten is ons vermogen om direct naar uw straat te komen. Hierdoor hoeft u niet langer naar de onpersoonlijke, grote supermarkten. Alles wat u nodig heeft komt gewoon naar u toe, wij nemen de tijd voor een gezellig praatje en kunnen u persoonlijk adviseren over onze producten, we hebben het tenslotte zelf opgehaald bij de plaatselijke boer!


ProLokaal heeft nauwe banden met de lokale boeren, producenten en leveranciers. Dit betekent dat wij de meest verse producten kunnen aanbieden die rechtstreeks uit de omgeving komen. Door te kiezen voor bewust voedsel, draagt u niet alleen bij aan uw eigen gezondheid, maar ook aan het milieu en de lokale economie.


Heeft u interesse en wilt u ook dat we bij u in de straat komen met onze goed gevulde mobiele winkel vol met verse en lokale producten? Laat het ons weten!
Dit kan heel gemakkelijk door het contactformulier in te vullen op deze website en wij laten weten wanneer we langskomen door even persoonlijk contact met u op te nemen.
Uiteraard kunt u ons ook per mail (info@prolokaal.nl) of via WhatsApp


Ontdek de voordelen van ProLokaal bij u in de straat, we zien elkaar hopelijk snel.