Feestelijke opening

Vandaag de officiële opening van ProLokaal ❤️Samen met onze vrienden en familie hebben we de ‘bus’ geopend.Het was flink aanpoten de afgelopen weken maar wat zijn we bij met en….

De planning rond

Met nog precies 2 weken voor de start hebben we de planning rond! Allereerst bedankt voor de geweldige reacties en aantal aanmeldingen! Helaas kunnen we niet geheel Apeldoorn en omgeving….

Update ProLokaal

Tussen alle mediagekte door zijn we druk bezig met het opknappen van de bus 💪 😊Alles eruit, helemaal schoonmaken en nu weer aan het opbouwen. En natuurlijk komt er nieuwe….

Artikel in De Stentor

Jeffrey (47) koopt bus op marktplaats om zijn droom waar te maken Hij heeft zijn baan opgezegd om een nieuw avontuur aan te gaan. Een avontuur met een mooie boodschap.….

Enthousiaste reacties

Wat een enthousiaste reacties allemaal 😁🎉 ❤️👍 G-E-W-E-L-D-I-G ❤️👍 Inmiddels zijn we druk bezig met het opknappen van onze rijdende winkel 🚛💪 Gelukkig hebben we ontzettend veel hulp, dat scheelt….

Gisteren was het zover

De eerste rijdende winkel van ProLokaal is aangeschaft 😁 💪 Deze gave wagen wordt de komende 2 maanden opgeknapt zodat we vanaf april de Apeldoornse wijken door kunnen rijden met….